Start Contact English Version

Start
Omkastingen
Geluidschermen
Geluiddempers
Trillingdempers
Baffels
Deuren

 

Geluidisolerende omkastingen
 
Sinds jaar en dag is G+H gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van geluidisolerende omkastingen. Een goed voorbeeld is G+H SONEX-N: het meest geavanceerde bouwsysteem dat op de markt verkrijgbaar is. Met behulp van een breed scala van gestandaardiseerde componenten kunnen we voor u elke gewenste totaaloplossing verzorgen. Ook geluidisolerende scheidingswanden en personencabines maken deel uit van ons programma.

 

Geluidschermen
 
Woon- en industriegebieden groeien steeds dichter naar elkaar toe en het verkeer blijft in omvang toenemen. Daarmee zal ook het afschermen van hinderlijk geluid steeds belangrijker worden. Het plaatsen van (relatief lage) geluidabsorberende schermen kan zorgen voor een forse geluidsreductie. Zonder dat er door reflectie op andere plaatsen nieuwe problemen ontstaan.  

 

Geluiddempers
 
Het kiezen van de juiste geluiddempers hangt af van diverse luchttechnische en akoestische factoren. G+H is u graag van dienst met  deskundig advies. Ons brede assortiment omvat geluiddempers voor vrijwel elk type in- of uitlaat.  

 

Trillingdempers

G+H produceert een breed pakket trillingsdempers. Niet alleen rubberen opleggingsmaterialen (Mafund, AVIB-P, Elasto-Schienen, Elasto-platten en Vibrofund), maar ook stalen veren (FL, FN, FO,FU en VIBREX-lengtedempbeugel) die naar wens voorzien kunnen worden van viscositeit-demping of voorspanning. Ook levert G+H pasklare oplossingen op het gebied van luchtvering.    

 

Baffels

Zoekt u een manier om de nagalmtijd te verbeteren? Met de G+H SONO baffles bent u verzekerd van optimale prestaties. G+H heeft diverse types op voorraad.  

 

Geluidisolerende deuren

Wij zijn producent van de veel geprezen geluidisolerende deursysteem TSS-6. Het systeem dat zich kenmerkt door een lichte bediening van het knevelslot, hoge geluidisolatie en vele mogelijkheden.